Вітаю всіх відвідувачів блогу!

неділю, 26 березня 2017 р.

 Модуль 5. Рефлексія
Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме:
- спільна робота з електронними документами;
- використання веб-документів  для спільного редагування при роботі над Основними питаннями теми;
- використання Інтернету учнями при проведенні навчальних досліджень та пошуку необхідних  даних, при збереження зображень, звуків та відео з Інтернет-сайтів;
- удосконалення  вміння учнів працювати з комп'ютером; 
оцінка  Інтернет-ресурсів  щодо їх придатності для використання в навчальних проектах;
          Інтернет може бути потужним інструментом для проведення досліджень; оперування пошуковими стратегіями допомагає учням і вчителям ефективно шукати корисні відомості та дані в Інтернеті; також Інтернет є полем спілкування як учнів так і вчителів, обмін досвідом, конференції, дистанційні курси, віртуальні учительські.
          Закони правомірного використання інформації описують, як учителі та учні можуть скористатися під час навчання матеріалами, захищеними авторським правом.           Використанню Інтернету повинно передувати навчання учнів критичному оцінюванню веб-ресурсів та визначення факторів достовірності та цінності веб-сторінки для використання в проектах. 
            Важко уявити  сучасний світ без Інтернету, але і там нас підстерігають неприємності, тому Модуль 5 став інструктивним листом для того на що в першу чергу треба звертати увагу, щоб отримати якісну інформацію. 

Немає коментарів:

Дописати коментар